• Kako ispravno koristiti lak za kosu?

  Prskajte ga po suhoj kosi

  • Za završno oblikovanje: tijekom prskanja držite spremnik najmanje 30 centimetara od kose.
  • Za oblikovanje pojedinih pramenova: poprskajte odvojeni dio kose od korijena do vrhova i oblikujte ga.
  • Za više volumena: nagnite glavu tako da kosa visi i poprskajte izravno na korijen kose.
 • Kako ispravno koristiti pjenu za kosu?

  Protresite spremnik i okrenite ga naopako. Istisnite pjenu u ruku i nanesite je na vlažnu kosu. Sušenje pojačava učinak. Oblikujte željenu frizuru!

 • Što je sa svakodnevnom uporabom styling proizvoda?

  Ako oblikujete frizuru svakoga dana, trebali biste iščešljati lak za kosu ili gel prije odlaska u krevet, kako biste spriječili lomljenje kose. Koristite kopče, ukosnice, vrpce i druga pomagala ili ukrase izrađene isključivo za kosu. Meke gumice za kosu mnogo su nježnije prema kosi od gumenih.

 • Kako se najbolje suši kosa?

  Nanesite styling pjenu na kosu prije sušenja sušilom. Time ćete oblikovati zaštitni omotač na kosi koji štiti od prejake topline zraka iz sušila i postići bolju postojanost frizure. Kako biste izbjegli beživotan izgled kose, sušite je od korijena prema vrhovima, uvijek na postavci srednjeg ili niskog puhanja sušila kako se kosa ne bi lomila.

  Tijekom sušenja držite sušilo najmanje 20-30 centimetara od kose jer treba izbjegavati prejaku toplinu zraka.

  Pravilna tehnika: To najviše ovisi o tipu vaše kose. Imate valovitu, gustu ili dugu kosu i želite da bude kovrčava? Tu ćete frizuru najbolje postići uporabom nastavka difuzora na sušilu. Široka glava difuzora ravnomjerno usmjerava zrak iz sušila u vašu kosu i ne oštećuje je. Najbolje ćete rezultate postići postavkom sušila na vruće, ali lagano puhanje te naginjući glavu lijevo, desno ili unatrag te podižući kosu u difuzor. Time ćete dobiti meke kovrče prirodnoga izgleda.

  Žene s kratkom kosom izbjegavaju sušenje jer se njihova kosa brzo suši na zraku. Međutim, sušilo može, ako se ispravno rabi, unijeti volumen u kratku kosu i stvoriti jedinstvenu frizuru.

  Za bujniju frizuru prvo nanesite styling pjenu na ručnikom prosušenu kosu. Rukama stisnite i podignite kosu sa strane i na vrhu glave, sagnite glavu i posušite kosu prema gore od čela, a zatim prema gore sa strane. Za dodatni volumen kopčama pričvrstite kosu kod korijena i posušite je ispod - tim ćete postupkom sigurno dobiti više volumena.

  Kad se kosa ohladi, uklonite kopče i oblikujte frizuru prstima te je učvrstite lakom za kosu.

  Ne očajavajte ako imate ravnu ili tanku kosu! Stvaranje volumena u kosi može se lako postići ispravnim postupcima sušenja kose. Prvo nanesite SYOSS pjenu za volumen na ručnikom prosušenu kosu i podijelite je u nekoliko većih dijelova. Uvijte kosu na velike uvijače i nakratko je posušite, time će kosa odmah biti živahnija. Pažljivo uklonite uvijače, podignite svaki pramen i posušite korijen kako biste dobili volumen.

  Drugi način stvaranja volumena jest da koristite suženi nastavak sušila koji preciznije usmjerava zrak. Suženim nastavkom sušila usmjerit ćete više topline na određeno područje, ali držite sušilo najmanje 20 centimetara od kose i postavite ga na srednje ili slabo puhanje kako ne biste pregrijali kosu.

 • Kako zaštititi kosu kod ravnanja kose ili sušenja?

  Ako počinjete sa suhom kosom:

  1. Sprejem za zaštitu od topline poprskajte svaki pramen kose prije uporabe uređaja za ravnanje kose.

  2. Ravnajte kosu uređajem za ravnanje kose ili ravnalom.

  Ako počinjete s vlažnom kosom:

  1. Ravnomjerno poprskajte kosu sprejem za zaštitu od topline prije sušenja kose sušilom.

  2. Posušite kosu.

  3. Ravnajte kosu uređajem za ravnanje kose ili ravnalom.

  Važno: Kako biste izbjegli oštećivanje kose, ne koristite uređaj za ravnanje na vlažnoj kosi!

 • Kako postići bujni volumen kose?

  1. Operite kosu SYOSS Shine Boost šamponom i regeneratorom.

  2. Kad ste oprali kosu, nanesite SYOSS Volume Lift pjenu na vlažnu ili suhu kosu. Češljem sa širokim zupcima ravnomjerno i temeljito rasporedite proizvod po kosi.

  3. Spustite glavu da kosa visi i posušite je sušilom na postavci srednjeg puhanja.

  4. Završite oblikovanje SYOSS Volume Lift lakom za kosu.

 • Kako dobiti blistav sjaj kose?

  1. Operite kosu SYOSS Shine Boost šamponom i regeneratorom.

  2. Oblikujte kosu kao inače uporabom SYOSS styling proizvoda.

  3. Završite oblikovanje SYOSS Shine & Hold lakom za kosu.